Piec-grill na węgiel drzewny RQ.PKF-50-SOpis: wysokiej jakości, mistrzowski piec opalany węglem drzewnym, pozwala wydobyć naturalny smak oraz aromat przygotowanych produktów, adekwatne zużycie węgla drzewnego połączone z dużą sprawnością, piec zezwala na blanszowanie, pieczenie, smażenie, grillowanie i zapiekanie, konstrukcja pieca pozwala na mniejsze zużycie węgla oraz skrócenie czasu przygotowania potraw w sytuacji otwartego grilla, możliwość kontroli temperatury i płomienia, co uniemożliwia wysychaniu i spalaniu żywności, piec grillowy z zamkniętą komorą spalin, 4 stopnie grilla, temperatura pracy do 500°C, pozwala na pieczenie i grillowanie potraw, możliwość grillowania na dwóch rusztach, dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych – czerwony oraz czarny, kompletnie wytworzony z wysokiej jakości stali, nienagrzewający się uchwyt wykonany z wysokiej jakości stali rdzoodpornej, solidne i wytrzymałe zawiasy w drzwiczkach, wydajność maksymalna 20 kg/h, wyekwipowany w szufladę na zbierający się popiół, dobra izolacja, innowacyjny design, w pakiecie znajdują się: komin, szczypce, 2 ruszty, Wyposażenie opcjonalne: górny grill – 4 270 zł netto, stojak – 3 780 zł netto, szafka dolna – 4 070 zł netto, atrybuty technologiczne: rozmiary zewnętrzne: 890x825x648/1271, waga [kg]:190, rozmiary rusztu [mm]: 740x650, Dlaczego warto wybrać piece opalane węglem drzewnym Resto Quality?: dzięki opalaniu pieca węglem drzewnym, potrawy w nim przygotowywane zyskują specyficzny smak i aromat, genialne do przygotowywania wysokiej jakości mięs, nad wyraz steków czy burgerów, bogate wyposażenie typowe, wysoka jakość wykonania, 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski --//--CharakterystykaKolor Czarny, Srebro Temperatura maksymalna (°C) 500 produktywność 20 kg/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Zasilanie i mocZasilanie Węgiel drzewny wymiarySzerokość (mm) 890 Głębokość (mm) 825 Wysokość (mm) 648
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Piec-grill na węgiel drzewny rq.pkf-50-s. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.