Piec-grill na węgiel drzewny RQ.PKF-40-KOpis: wysokiej jakości, mistrzowski piec opalany węglem drzewnym, pozwala wydobyć naturalny smak oraz aromat przygotowanych produktów, optymalne zużycie węgla drzewnego połączone z dużą wydajnością, piec umożliwia blanszowanie, pieczenie, smażenie, grillowanie oraz zapiekanie, kompozycja pieca pozwala na mniejsze zużycie węgla i skrócenie czasu przygotowania potraw w przypadku otwartego grilla, możliwość kontroli temperatury i płomienia, co zapobiega wysychaniu i spalaniu żywności, piec grillowy z zamkniętą komorą spalin, 4 poziomy grilla, temperatura pracy do 500°C, umożliwia pieczenie i grillowanie potraw, możliwość grillowania na dwóch rusztach, dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych – czerwony oraz czarny, kompletnie wytwarzany z wysokiej jakości stali, nienagrzewający się uchwyt tworzony z wysokiej jakości stali rdzoodpornej, konkretne i wytrzymałe zawiasy w drzwiczkach, produktywność maksymalna 20 kg/h, wyposażony w szufladę na zbierający się popiół, dobra izolacja, postępowy design, w komplecie znajdują się: komin, szczypce, 2 ruszty, Wyposażenie opcjonalne: górny grill – 3 680 zł netto, stojak – 3 080 zł netto, szafka dolna – 3 680 zł netto, cechy technologiczne: rozmiary zewnętrzne: 710x730x666/1271, waga [kg]:160, rozmiary rusztu [mm]: 560x524, Dlaczego warto wybrać piece opalane węglem drzewnym Resto Quality?: dzięki opalaniu pieca węglem drzewnym, potrawy w nim przygotowywane zyskują unikalny smak i aromat, nadzwyczajne do przygotowywania wysokiej jakości mięs, niezwykle steków czy burgerów, bogate wyposażenie standardowe, wysoka jakość wykonania, 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski --//--CharakterystykaKolor Czerwony, Srebro Temperatura maksymalna (°C) 500 wydajność 20 kg/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Zasilanie i mocZasilanie Węgiel drzewny wymiarySzerokość (mm) 710 Głębokość (mm) 730 Wysokość (mm) 666
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Piec-grill na węgiel drzewny rq.pkf-40-k. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.