Talerz płaski prostokątny z linii Classic Gourmet producenta RAK o długości 26 cm.
CLASSIC GOURMET - linia rodzaju Ivoris w ciepłym odcieniu kości słoniowej. Kolekcja tych linii to szlachetny, ciepły odcień bieli. Wysoka zawartość tlenku glinu gwarantuje wytrzymałość i najwyższą jakość porcelany.
Porcelana RAK to znakomity dobór dla wszystkich profesjonalistów ceniących wysoką jakość, trwałość i nieśmiertelną elegancję. Świetna gładkość glazury, oryginalny, naturalny kolor porcelany, a także wysoka niepodatność na wyszczerbienia to jej atrybuty charakterystyczne, które doceniło już wielu managerów hoteli i restauracji i szefów kuchni na całym świecie. Na dodatek, do atutów porcelany RAK należy 5-letnia gwarancja na wyszczerbienia, którą dużo naczyń oraz minimum 10-letni okres produkcji dla wszystkich linii.
Porcelanę RAK cechuje wytrzymałość na wysokie temperatury. Może być ona bezpiecznie wykorzystywana w piekarnikach w temperaturze do +300oC,a także w kuchenkach mikrofalowych. Stosowanie w wysokich temperaturach nie ma wywiera wpływu na smak podgrzewanych potraw. Temperatura serwowanego posiłku utrzymuje się przez długi czas.
wyjątkowo gładka powierzchnia porcelany RAK w zasadniczym stopniu usprawnia jej mycie i czyszczenie. Dzięki zastosowaniu nowych jakości Twoja zastawa przez długi czas będzie sprawiała wrażenie nowej.
Dodatkowym atutem zastawy stołowej RAK jest jej wyjątkowo wysoka odporność na szok mechaniczny (5-letnia gwarancja na wyszczerbienia) oraz na szok termiczny (prosto z zamrażarki można ją włożyć do kuchenki mikrofalowej).
Gładka, pozbawiona porów struktura sprawia, że porcelana nie absorbuje zapachów, tłuszczu oraz bakterii, zapewniając maksimum higieny. Na dodatek brak ołowiu w materiale porcelany czyni ją wysoce szlachetną i bezpieczną dla zdrowia.
Uwaga:
Talerze są sprzedawane wyłącznie w opakowaniach po 12 sztuk. Cena podana za sztukę.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Talerz płaski prostokątny CLASSIC GOURMET - 26 cm | CLRP26. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.