Talerz płaski krągły z linii Classic Gourmet producenta RAK o średnicy 29 cm.
CLASSIC GOURMET - linia rodzaju Ivoris w ciepłym kolorze kości słoniowej. Kolekcja tych linii to szlachetny, ciepły odcień bieli. Wysoka zawartość tlenku glinu zagwarantuje wytrzymałość i najwyższą jakość porcelany.
Porcelana RAK to nieprzeciętny dobór dla wszelkich profesjonalistów szanujących wysoką jakość, trwałość i nieprzemijalną elegancję. Perfekcyjna gładkość glazury, oryginalny, naturalny odcień porcelany, a także wysoka odporność na wyszczerbienia to jej atrybuty standardowe, które doceniło już wielu managerów hoteli i restauracji oraz szefów kuchni na całym świecie. Dodatkowo, do atutów porcelany RAK należy 5-letnia gwarancja na wyszczerbienia, którą niemało naczyń i minimum 10-letni okres produkcji dla wszystkich linii.
Porcelanę RAK znamionuje wytrzymałość na wysokie temperatury. Może być ona bezpiecznie używana w piekarnikach w temperaturze do +300oC,a także w kuchenkach mikrofalowych. Stosowanie w wysokich temperaturach nie ma wywiera wpływu na smak podgrzewanych potraw. Temperatura serwowanego posiłku utrzymuje się przez długi czas.
nad wyraz gładka powierzchnia porcelany RAK w zasadniczym stopniu upraszcza jej mycie i czyszczenie. Dzięki zastosowaniu nowych jakości Twoja zastawa przez długi czas będzie sprawiała wrażenie nowej.
Dodatkowym atutem zastawy stołowej RAK jest jej szczególnie wysoka oporność na szok mechaniczny (5-letnia gwarancja na wyszczerbienia) oraz na szok termiczny (prosto z zamrażarki można ją włożyć do kuchenki mikrofalowej).
Gładka, pozbawiona porów struktura powoduje, że porcelana nie absorbuje zapachów, tłuszczu, a także bakterii, zapewniając maksimum higieny. Ponadto brak ołowiu w materiale porcelany czyni ją wysoce szlachetną i bezpieczną dla zdrowia.
Uwaga:
Talerze są sprzedawane wyłącznie w opakowaniach po 12 sztuk. Wartość podana za sztukę.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Talerz płaski okrągły CLASSIC GOURMET - 29 cm | CLFP29. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.