Spodek do filiżanki/ bulionówki z linii Classic Gourmet producenta RAK o średnicy 13 cm.
CLASSIC GOURMET - linia rodzaju Ivoris w ciepłym kolorze kości słoniowej. Seria tych linii to szlachetny, ciepły odcień bieli. Wysoka zawartość tlenku glinu gwarantuje trwałość i najwyższą jakość porcelany.
Porcelana RAK to idealny wybór dla wszystkich profesjonalistów lubiących wysoką jakość, wytrzymałość i nieśmiertelną elegancję. Wyśmienita gładkość glazury, unikalny, naturalny kolor porcelany, a także wysoka odporność na wyszczerbienia to jej cechy charakterystyczne, które doceniło już wielu managerów hoteli i restauracji oraz szefów kuchni na całym świecie. Ponadto, do atutów porcelany RAK należy 5-letnia gwarancja na wyszczerbienia, którą sporo naczyń i minimum 10-letni okres produkcji dla wszelkich linii.
Porcelanę RAK cechuje wytrzymałość na wysokie temperatury. Może być ona bezpiecznie używana w piekarnikach w temperaturze do +300oC,a także w kuchenkach mikrofalowych. Stosowanie w wysokich temperaturach nie ma wywiera wpływu na smak podgrzewanych potraw. Temperatura serwowanego posiłku utrzymuje się poprzez długi czas.
bardzo gładka powierzchnia porcelany RAK w znaczącym stopniu ułatwia jej mycie i czyszczenie. Dzięki zaimplementowaniu nowych jakości Twoja zastawa poprzez długi czas będzie sprawiała wrażenie nowej.
Dodatkowym atutem zastawy stołowej RAK jest jej niezwykle wysoka oporność na szok mechaniczny (5-letnia gwarancja na wyszczerbienia) oraz na szok termiczny (prosto z zamrażarki można ją włożyć do kuchenki mikrofalowej).
Gładka, pozbawiona porów struktura sprawia, iż porcelana nie absorbuje zapachów, tłuszczu, a także bakterii, zapewniając maksimum higieny. Ponadto brak ołowiu w materiale porcelany czyni ją wysoce szlachetną i bezpieczną dla zdrowia.
Uwaga:
Spodki są sprzedawane wyłącznie w opakowaniach po 12 sztuk. Wartość podana za sztukę.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Spodek do filiżanki/bulionówki CLASSIC GOURMET - 13 cm | CLSA13. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.