Spodek do filiżanki/ bulionówki z linii Classic Gourmet marki RAK o średnicy 15 cm.
CLASSIC GOURMET - linia typu Ivoris w ciepłym odcieniu kości słoniowej. Linia tych linii to szlachetny, ciepły odcień bieli. Wysoka zawartość tlenku glinu zapewnia odporność i najwyższą jakość porcelany.
Porcelana RAK to genialny wybór dla wszelkich profesjonalistów lubiących wysoką jakość, wytrzymałość i ponadczasową elegancję. Wyśmienita gładkość glazury, specyficzny, naturalny odcień porcelany i wysoka odporność na wyszczerbienia to jej właściwości charakterystyczne, które doceniło już wielu managerów hoteli i restauracji oraz szefów kuchni na całym świecie. Ponadto, do atutów porcelany RAK należy 5-letnia gwarancja na wyszczerbienia, którą mnóstwo naczyń oraz minimum 10-letni okres produkcji dla wszelkich linii.
Porcelanę RAK znamionuje oporność na wysokie temperatury. Może być ona bezpiecznie użytkowana w piekarnikach w temperaturze do +300oC,a także w kuchenkach mikrofalowych. Wykorzystywanie w wysokich temperaturach nie ma wywiera wpływu na smak podgrzewanych potraw. Temperatura serwowanego posiłku utrzymuje się przez długi czas.
wyjątkowo gładka powierzchnia porcelany RAK w zasadniczym stopniu ułatwia jej mycie i czyszczenie. Dzięki zaimplementowaniu nowych jakości Twoja zastawa przez długi czas będzie sprawiała wrażenie nowej.
Dodatkowym atutem zastawy stołowej RAK jest jej niezwykle wysoka odporność na szok mechaniczny (5-letnia gwarancja na wyszczerbienia), a także na szok cieplny (prosto z zamrażarki można ją włożyć do kuchenki mikrofalowej).
Gładka, pozbawiona porów struktura powoduje, że porcelana nie absorbuje zapachów, tłuszczu i bakterii, zapewniając maksimum higieny. Na dodatek brak ołowiu w materiale porcelany czyni ją wysoce szlachetną i bezpieczną dla zdrowia.
Uwaga:
Spodki są sprzedawane wyłącznie w opakowaniach po 12 sztuk. Cena przekazana za sztukę.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Spodek do filiżanki/bulionówki classic gourmet - 15 cm | clsa15. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.