Mini tarka kuchenna, tarło do warzyw z przeciwpoślizgowymi podkładkami szara Zwilling
[post_narrow]
mała, wszechstronna tarka dla każdego, kto lubi jeść świeżą i zdrową żywność: odkryj naszą mini tarkę z serii ZWILLING Z-Cut. Do tej wielofunkcyjnej pomocy kuchennej włączyliśmy nasze wieloletnie know-how z zakresu noży i technologii cięcia. Perfekcyjnie nadaje się do tarcia na drobno szerokiej gamy produktów spożywczych: można jej używać jako tarki do cytryny, parmezanu lub gałki muszkatołowej. Mini tarka jest nie tylko wszechstronna, ale także efektywna: dzięki opatentowanej technologii ZWILLING Z-Cut. Ostrza w profilu litery Z z funkcją wstępnego i dwukierunkowego cięcia umożliwiają szybsze tarcie przy mniejszym wysiłku – zwłaszcza, że ostrza stworzone ze stali rdzoodpornej 18/10 są wyjątkowo ostre. Dzięki modułowym akcesoriom możesz użyć funkcjonalność nieznacznej tarki według własnych upodobań. Na przykład z pojemnikiem zbiorczym, który praktycznie i czysto zbiera gotowy starty materiał pod powierzchnią tarcia. Wolisz natrzeć parmezanem bezpośrednio na sałatkę? Nie ma problemu, pojemnik można momentalnie i łatwo wyjąć. Dodatkowo tarka ma nasadkę, która jest stanowczo optymalna do przetwarzania minimalnych produktów spożywczych. Dzięki zintegrowanej ochronie palców możesz również drobno zetrzeć nieduże kawałki imbiru bez ryzyka zranienia. Niewiele znacząca tarka została opracowana w Niemczech, a projekt stworzyli mediolańscy projektanci Matteo Thun i Antonio Rodriguez. Tarka jest nieskomplikowana do czyszczenia, ponieważ można ją myć w zmywarce.
właściwości SZCZEGÓLNE:
- Wielofunkcyjna tarka 3 w 1 z ochroną palców
- konstrukcja ZWILLING Z-Cut z ostrą dwukierunkową technologią tarcia
- Dla optymalnych rezultatów tarcia przy niewielkim wysiłku
- Podkładki przeciwpoślizgowe jednostajne trzymanie w każdym rodzaju aplikacji
- Można myć w zmywarce, jednostajna i trwała
[/post_narrow]
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla 36610-002-0, 36610-002-0. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.