Patelnia płytka do smażenia, duszenia z 4-warstwową powłoką nieprzywierającą 20 cm Avola Ballarini
[post_narrow]
Kiedy kulinarna podróż zmierza do Włoch, niezbędne są nie tylko świeże, śródziemnomorskie składniki, lecz i nieprzeciętne naczynia. Elegancka, czarna patelnia z linii Avola producenta Ballarini zaprojektowana w Mediolanie poprzez studiu Matteo Thun & Antonio Rodriguez jest jednym z idealnych przykładów.
Nie tylko jej genialny wygląd,najczęściej właściwości czynią ją doskonałym partnerem na każdej kuchence – jeszcze indukcyjnej. Wykuta z masywnego aluminium momentalnie i równomiernie rozprowadza ciepło na całej powierzchni, a ergonomiczne dodatki takie jak Thermopoint umiejscowiony na komfortowym uchwycie z tworzywa sztucznego sprawiają, że korzystanie z niej jest dziecinnie proste. Wykorzystanie specjalnej technologii Radiant Induction nie tylko zezwala na korzystanie na płytach indukcyjnych, lecz pozytywnie wpływa na redukcję zużycia energii. Ponadto naczynie bez obaw czyścić można w zmywarce. By jeszcze bardziej uprzyjemnić gotowanie, patelnia pokryta została trwałą, 4-warstwową warstwą nieprzywierającą KERAVIS Extreme o grubości 4.5 mm niepodatną na pęknięcia i zarysowania. Po co więc tracić czas na długie nagrzewanie czy szorowanie zabrudzeń, skoro można go poświęcić na wymyślanie autorskich, aromatycznych dań? Patelnia Ballarini Avola sprosta jednocześnie świetnie podsmażonym owocom morza, lecz i perfekcyjnym makaronom.
cechy SZCZEGÓLNE:
- Łatwa w użyciu i pielęgnacji - można czyścić w zmywarce
- Naczynie z kutego aluminium pokryte trwałą, 4-warstwową warstwą nieprzywierającą KERAVIS Extreme
- wyśmienita do wszystkich rodzajów kuchenek - jeszcze indukcyjnych
- zaopatrzona w ergonomiczny Thermopoint wskazujący świetne nagrzanie
- wyszukany wygląd dzięki proszkowanej powłoce w głębokiej czerni
- produkowana we Włoszech
wymiary:
towar dostępny w rozmiarze 20 cm.
[/post_narrow]
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Patelnia indukcyjna Avola - 20 cm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.