Patelnia płytka do smażenia, duszenia z 4-warstwową warstwą nieprzywierającą 26 cm Avola Ballarini
[post_narrow]
Kiedy kulinarna podróż zmierza do Włoch, konieczne są nie tylko świeże, śródziemnomorskie składniki, ale i genialne naczynia. Wysmakowana, czarna patelnia z linii Avola firmy Ballarini zaprojektowana w Mediolanie poprzez studiu Matteo Thun & Antonio Rodriguez jest jednym z idealnych przykładów.
Nie tylko jej genialny wygląd,przeważnie parametry czynią ją idealnym partnerem na każdej kuchence – dodatkowo indukcyjnej. Wykuta z masywnego aluminium błyskawicznie i równomiernie rozprowadza ciepło na całej powierzchni, a praktyczne dodatki takie jak Thermopoint umiejscowiony na wygodnym uchwycie z tworzywa sztucznego powodują, że korzystanie z niej jest dziecinnie proste. Zastosowanie specjalnej technologii Radiant Induction nie tylko pozwala na korzystanie na płytach indukcyjnych, ale pozytywnie wpływa na redukcję zużycia energii. Na dodatek naczynie bez obaw czyścić można w zmywarce. Aby jeszcze bardziej uprzyjemnić gotowanie, patelnia pokryta została trwałą, 4-warstwową powłoką nieprzywierającą KERAVIS Extreme o grubości 4.5 mm oporną na pęknięcia i zarysowania. Po co więc tracić czas na długie nagrzewanie czy szorowanie zabrudzeń, skoro można go poświęcić na wymyślanie autorskich, aromatycznych dań? Patelnia Ballarini Avola sprosta równocześnie perfekcyjnie podsmażonym owocom morza, ale i genialnym makaronom.
parametry SZCZEGÓLNE:
- Łatwa w użyciu i pielęgnacji - można czyścić w zmywarce
- Naczynie z kutego aluminium pokryte trwałą, 4-warstwową warstwą nieprzywierającą KERAVIS Extreme
- doskonała do wszelkich rodzajów kuchenek - jeszcze indukcyjnych
- zaopatrzona w ergonomiczny Thermopoint wskazujący znakomite nagrzanie
- elegancki wygląd dzięki proszkowanej powłoce w głębokiej czerni
- wyprodukowana we Włoszech
wymiary:
towar dostępny w wymiarze 26 cm.
[/post_narrow]
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Patelnia indukcyjna Avola - 26 cm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.