Patelnia żelazna Grillmeister, wytrzymała i trwała Opis produktu nad wyraz wysoka przewodność cieplna nad wyraz wytrzymała i trwała szczególnie odporna na ciepło i ognioodporna 20 cm (Ø): z deską do serwowania doskonała do smażenia mięsa, warzyw albo niewielkich kawałków nadaje się też do stosowania na otwartym ogniu, wszystkich rodzajach pieców w tym indukcja i piekarnik 28 cm (Ø): perforowane dno wyśmienita do przygotowania mięsa, warzyw albo znikomych kawałków o niskiej zawartości tłuszczu pasuje również do użytkowania na otwartym ogniu 32 cm (Ø) znakomita do smażenia steków, warzyw albo niewielkich kawałków pasuje także do użytkowania na otwartym ogniu, wszystkich rodzajach pieców w tym indukcja i piekarnik cechy produktu: materiał: żelazo grubość dna: 2 mm powłoka: naturalna powłoka z konsekwencją non-stick uchwyt: uchwyty żelazne oporność na ciepło: do 600°C średnica: 32 cm 28 cm 20 cm można myć w zmywarce do naczyń: nie Wskazówki Instrukcja użycia i pielęgnacji znajduje się na odwrocie.
Przed pierwszym zastosowaniem patelni żelaznej należy wykonać czynności zgodnie z instrukcją („wypalić") w celu usunięcia związanej z produkcją – niewidocznej – warstwy ochronnej antykorozyjnej. Odcień patelni przyciemni się i w ten sposób zapewnione jest słuszne smażenie.
Aby uzyskać informacje na temat „wypalania" i pielęgnacji, sprawdź także film dotyczący artykułu (zeskanuj Qr). Ø 28 cm perforowana: perforowane żelazne patelnie grillowe nadają się tylko do wszystkich rodzajów grilla i otwartego ognia.
Nie używać na kuchence, płycie kuchennej ani w mikrofalówce. Niebezpieczeństwo pożaru lub oparzenia z powodu wyciekającego gorącego tłuszczu.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Patelnia żelazna, wytrzymała i trwała (Ø 28cm, dziurkowana). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.