Patelnia żelazna Grillmeister, wytrzymała i trwała Opis towaru wyjątkowo wysoka przewodność cieplna istotnie wytrzymała i trwała niezwykle odporna na ciepło i ognioodporna 20 cm (Ø): z deską do serwowania rewelacyjna do smażenia mięsa, warzyw lub niewielkich kawałków pasuje również do użytkowania na otwartym ogniu, wszystkich rodzajach pieców w tym indukcja i piekarnik 28 cm (Ø): perforowane dno nadzwyczajna do przygotowania mięsa, warzyw lub znikomych kawałków o niskiej zawartości tłuszczu nadaje się jeszcze do stosowania na otwartym ogniu 32 cm (Ø) rewelacyjna do smażenia steków, warzyw lub niedużych kawałków nadaje się na dodatek do użytkowania na otwartym ogniu, wszystkich rodzajach pieców w tym indukcja i piekarnik parametry towaru: materiał: żelazo grubość dna: 2 mm powłoka: naturalna powłoka z wynikiem non-stick uchwyt: uchwyty żelazne wytrzymałość na ciepło: do 600°C średnica: 32 cm 28 cm 20 cm można myć w zmywarce do naczyń: nie Wskazówki Instrukcja zastosowania i pielęgnacji znajduje się na odwrocie.
Przed pierwszym zastosowaniem patelni żelaznej należy wykonać czynności zgodnie z instrukcją („wypalić") w celu usunięcia związanej z produkcją – niewidocznej – warstwy ochronnej antykorozyjnej. Kolor patelni przyciemni się i w ten sposób zapewnione jest słuszne smażenie.
Aby uzyskać dane na temat „wypalania" i pielęgnacji, przejrzyj także film dotyczący towaru (zeskanuj Qr). Ø 28 cm perforowana: perforowane żelazne patelnie grillowe nadają się tylko do wszelkich rodzajów grilla i otwartego ognia.
Nie używać na kuchence, płycie kuchennej ani w mikrofalówce. Niebezpieczeństwo pożaru lub oparzenia z powodu wyciekającego gorącego tłuszczu.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Patelnia żelazna, wytrzymała i trwała (Ø 32cm). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.