Ostrzałka elektryczna, 3 stopniowa z diamentowymi dyskami, białaElektryczna ostrzałka do noży 130 Professional Chef‘sChoice® łączy w sobie dyski pokryte ścierniwem diamentowym, a także zaawansowaną technologię ostrzenia, dając najostrzejsze i najtrwalsze ostrza spomiędzy wszystkich dostępnych na rynku ostrzałek.
dzięki temu urządzeniu wszystkie Twoje noże będą ostre jak brzytwa. Ponowne zaostrzenie noży, raz naostrzonych za pomocą modelu 130 zajmuje mniej niżeli minutę.dedykowana do ostrzenia noży europejskich, noży japońskich, noży kieszonkowych, noży santoku, noży do chleba, noży do filetowania.
Do ostrzy: gładkich, falistych (III stopień). II stopień wytwarza mikroskopijne ząbki, co usprawnia krojenie włóknistych produktów, jak mięso. 3 stopni: I – Diamentowe dyski służą do prędkiego doostrzania noży;II – Miniaturowa stalka z możliwością przekręcania i ostrzenia w nowym miejscu pręta (28 stopni, każdy wystarcza na kilka tysięcy wykorzystać); III – Dyski wygładzające służą do polerowania.cechy produktu:Napęd elektryczny, Diamentowe materiały ścierne, Magnetyczne prowadnice ustalają poprawny kąt ostrzenia (20°), obudowa wytworzona z tworzywa, Cztery stopki antypoślizgowe, prosta w obsłudze, Długość pierwszego ostrzenia około 1 minuty, ponowne trwa około 10 sekund, Przed wykorzystaniem, zaleca się umycie noża lub wytarcie go czystą ściereczką --//--CharakterystykaRodzaj Ostrzałka elektryczna odcień Czarny, Biały MateriałyMateriał Tworzywo sztuczne Materiał ostrza Diamentowe dyski Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 0,125
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Ostrzałka elektryczna, 3 stopniowa z diamentowymi dyskami, biała. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.