Kto choć raz w życiu używał w kuchni naprawdę ostrego noża, ten świetnie rozumie fascynację znakomitym sprzętem.nawet najlepsze ostrze z czasem traci swoje właściwości tnące. Utrzymanie jakości w sytuacji noży jest jednym z najszczególniejszych czynników umilających codzienną pracę w kuchni.
Kluczowy jest szlif. Lecz zanim zaintrygowany tematem zaczniesz przeszukiwać najdalsze zakątki Internetu, spokojnie przeczytaj tekst do końca. Ostrzałka do noży Zwilling V-Edge zapewnia mistrzowskie ostrzenie w domowych warunkach.
Jej mechanizm ostrzący jest skrajnie prosty i absolutnie produktywny. Ostrze korzystnie szlifowanego noża powinno od dołu do góry układać się w literę V. Dzięki ukształtowanym w ten sposób kamieniom ceramicznym szlifowane jest ono równo na całej długości bez ryzyka uszkodzenia.
Dla noży europejskich i japońskich przystępne są wymienne adaptery o różnych kątach, które, jeśli akurat nie są użytkowane, mogą być przechowywane w komfortowym schowku u spodu urządzenia. Ich podmiana jest banalnie prosta i nie wymaga pomocy specjalisty.
Poza niezwykłą funkcjonalnością, ostrzałka V-Edge odznacza się niepowtarzalnym designem i najwyższą jakością wykonania, dzięki temu już na pierwszy rzut oka widać, iż jest naprawdę korzystnym narzędziem. Zamiast za każdym razem chować ją do szafy, może stać na blacie urozmaicając i zdobiąc wyposażenie każdej kuchni, będąc pod ręką w trakcie przygotowania wszelkich rutynowych posiłków.
Dzięki ostrzałce Zwilling V-Edge Wasze noże za każdym razem będą profesjonalnie naostrzone, ciesząc przy każdym użyciu. Parametry SZCZEGÓLNE świetne rezultaty ostrzenia przystępna w użyciu Wymienne adaptery kątowe do noży europejskich albo japońskich 2 kamienie szlifierskie o zróżnicowanych rozmiarach ziarna (#160 oraz #360) postępowy, srebrno-czarny design wymiary Długość: 8.1 cm Szerokość: 20.2 cm Wysokość: 20.9 cm Masa: 1.05 kg
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla V-edge - ostrzałka do noży (20 x 8 x 21 cm). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.