Japoński nóż Kudamono z linii Miyabi 7000D to przydatny, wysokiej jakości dodatek do Twojej kuchni, który wygrywa z innymi nożami jednocześnie pod względem jakości, jak i zakresu zastosowań. Ostrze, z wyjątkowo ostrym wykończeniem dzięki szlifowaniu Honbazuke, jest specjalnie asygnowane do wydajnego i skrupulatnego czyszczenia, a także siekania najróżniejszych rodzajów owoców i warzyw.
Autentyczny japoński profil ostrza w połączeniu z japońskim kształtem D rękojeści to zwycięska kompozycja. Skutkiem jest uniwersalny nóż do warzyw, który zawsze poprawnie leży w rąk i przydaje się w trakcie wszystkich klasycznych prac związanych z cięciem.
poprawnie wyważony uchwyt zapobiega w dodatku zmęczeniu podczas wykorzystywania. Wytrzymała wieloskładnikowa stal rdzenia, składająca się z kobaltu, molibdenu i wanadu otoczona 64 warstwami stali nierdzewnej, pomaga ostrzu noża osiągnąć twardość około 60 w skali Rockwella.
Dzięki wszechstronnemu Kudamono nie tylko możesz wyposażyć swoją kuchnię w wysokiej jakości ostrze, ale możesz cieszyć się najwyższym komfortem w trakcie krojenia albo czyszczenia owoców lub warzyw. Cechy SZCZEGÓLNE Rdzeń ostrza ze stali CMV60 laminowany w procesie kucia w 64 warstwach stali nierdzewnych gwarantuje twardość i trwałość niepowtarzalny wzór damastu Ostrza hartowane technologią CRYODUR® wyjątkowo prawidłową solidność, oporność na korozję i trafną elastyczność tradycyjny zarys uchwytu w zarysie litery "D" z specyficznym wzornictwem gwarantującym świetną równowagę i niestrudzone cięcie Symetryczne ostrze z ultraostrą krawędzią Honbazuke zagwarantuje niesamowitą ostrość Wytrzymała i nietrudna w czyszczeniu rękojeść, tworzona z wielowarstwowego lnu i żywicy syntetycznej w połączeniu ze stalą nierdzewną rozmiary Długość ostrza: 9 cm Długość uchwytu: 11 cm Szerokość ostrza: 0.2 cm Szerokość uchwytu: 1.6 cm Wysokość: 2.5 cm Masa: 0.09 kg
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Nóż Kudamono 7000D - 9 cm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.