FISKARS Hard Edge Nóż szefa kuchni, średni szczególnie ostry i wytrzymały Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna HRC 52 Rękojeść z tworzywa pokryta powłoką Softgrip™ Osłona na palce Długość ostrza 172 mm Długość kompletna 301 mm Waga: 106 g skuteczność cięcia (testy CATRA) Zaprojektowano w Finlandii Noże Hard Edge marki Fiskars zostały zaprojektowane przy zastosowaniu bezprecedensowej technice LZR-EDGE™.
W tej technologii cząsteczki metalowo-karbamidowe są nakładane laserem na krawędź tnącą, dzięki temu noże pozostają 4 razy dłużej ostre standardowe noże ze stali rdzoodpornej. Zagwarantuje to znakomitą sprawność pracy i zapewnia wysoką jakość noży.
Noże Hard Edge mają funkcjonalnie zaprojektowane rękojeści z specyficzną strukturą 3D gwarantującą pewny i bezpieczny chwyt. Noże Hard Edge można myć w zmywarce. Pielęgnacja noży jest istotnie prosta. Gdy ostrze się stępi można je momentalnie i łatwo naostrzyć, używając zwykłej ostrzałki.
Zaleca się stosowanie ostrzałki Fiskars: Roll-Sharp™ albo ostrzałki stalowej pod kątem 30 +/- 4 Fiskars opracował świeże naturalne opakowanie na noże Hard Edge. Opakowanie tworzone jest z kartonu (min.
ilość tworzywa), który można poddać recyklingowi....
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla 1051748 hard edge. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.