FISKARS Hard Edge Nóż szefa kuchni, spory wyjątkowo ostry i wytrzymały Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna HRC 52 Rękojeść z tworzywa pokryta warstwą Softgrip™ Osłona na palce Długość ostrza 200 mm Długość kompletna 331 mm Waga: 120 g skuteczność cięcia (testy CATRA) Zaprojektowano w Finlandii Noże Hard Edge firmy Fiskars zostały zaprojektowane przy zaimplementowaniu przełomowej technice LZR-EDGE™.
W tej technologii cząsteczki metalowo-karbamidowe są nakładane laserem na krawędź tnącą, dzięki czemu noże pozostają 4 razy dłużej ostre typowe noże ze stali nierdzewnej. Zapewnia to nieprzeciętną efektywność pracy i zapewnia wysoką jakość noży.
Noże Hard Edge posiadają użytecznie zaprojektowane rękojeści z oryginalną strukturą 3D gwarantującą pewny i bezpieczny chwyt. Noże Hard Edge można myć w zmywarce. Pielęgnacja noży jest szczególnie prosta. Gdy ostrze się stępi można je prędko i prosto naostrzyć, używając zwykłej ostrzałki.
Zaleca się wykorzystywanie ostrzałki Fiskars: Roll-Sharp™ albo ostrzałki stalowej pod kątem 30 +/- 4 Fiskars opracował nowe ekologiczne opakowanie na noże Hard Edge. Opakowanie wykonane jest z kartonu (min.
ilość tworzywa), który można poddać recyklingowi....
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla 1051747 hard edge. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.