Kai Shun Classic Nóż Do Plastrowania Karbowany 23 cm:
- długość ostrza 23 cm
- ostrze karbowane
- stal - zawartość węgla 1.0%, zawartość kobaltu 1.5%
- twardość stali 61? 1 HRC
- Rękojeść - drewno Pakka
Karbowany Nóż do plastrowania Kai Shun Classic doskonale pasuje do krojenia większych kawałków mięsa, szynki, owoców i warzyw.
kolekcja Shun jest jedną z najistotniej wszechstronnych kolekcji Kai tworzonych ze stali damascenśkiej, dlatego uznana jest przez najlepszych specjalistów, a także kucharzy amatorów. Noże Shun powstają w niepowtarzalnej technologii łączenia i ostrzenia 32 warstw stali o rozmaitej twardości i elastyczności, zachowują najkorzystniejsze cechy stali czyli ostrość, twardość i trwałość. Rdzeń ostrza wytwarzany jest ze stali VG MAX 10,32 dzięki temu twardość ostrza wynosi 61? 1 HRC .
Noże KAI użytkowane są poprzez najbardziej wymagających szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Przez lata zachowują najlepsze właściwości stali czyli ostrość, twardość i trwałość. Ostrza każdego z noży stworzone są z niezwykle twardej stali z domieszką węgla i kobaltu.
Produkty Kai mają status najkorzystniejszych produktów w Japonii oraz na całym świecie i cieszą się wielkim zachwytm. Założona w 1908 r w Seiki firma Kai ma już ponad 100 lat, co jednoczy się z doświadczeniem , a także wypracowaną poprzez lata perfekcją i tradycją.
"""
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Shun classic nóż do plastrowania karbowany 23 cm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.