Nożem do wędlin ZWILLING® Gourmet bez cienia wysiłku pokroją Państwo każde mięso. Plastry, paski czy kostka – dla tego 16 – centymetrowego ostrza wykonanego z najwyższej jakości stali rdzoodpornej nie ma to najmniejszego znaczenia.
dzięki temu niezwykłemu pomocnikowi prosto i szybko wyczarują Państwo najsmaczniejsze potrawy mięsne, rozpieszczając tym samym swoich najbliższych. Ostre ostrza noży ZWILLING® Gourmet wykute zostały z jednego kawałka specjalnej stali, hartowanej technologią FRIODUR®.
To i zrównoważone połączenie węgla i chromu czyni je wyjątkowo trwałymi, elastycznymi i nadaje unikatowych parametry tnących Potrójnie nitowane uchwyty noży ZWILLING® zostały komfortowo uformowane i stworzone z wyszukanego, czarnego tworzywa sztucznego.
dzięki czemu znakomicie sprawdzają się one choćby przy wielogodzinnej pracy i nieprzeciętnie leżą w rąk. Z tym lekkim,równocześnie trwałym i wytrzymałym nożem każda przygotowana przez Państwa kolacja zachwyci choćby najbardziej wymagających gości.
parametry SZCZEGÓLNE Hartowane lodem ostrze FRIODUR® zapewnia szczególną trwałość i niepodatność krawędzi tnącej unikatowa stal nierdzewna ZWILLING® Sonderschmelze zapewnia stabilność, odporność na korozję,jednocześnie wygodną rozciągliwość Lekkość noża powoduje, iż jest on stanowczo funkcjonalny i nadzwyczajnie się prowadzi ergonomiczny, trójnitowy uchwyt z tworzywa sztucznego oznaczony logo ZWILLING® zagwarantuje niemęczącą i pewną pracę nawet poprzez długie godziny wymiary Długość ostrza: 16 cm 20 cm Długość uchwytu: 11.5 cm 11 cm Szerokość ostrza: 0.2 cm 0.2 cm Szerokość uchwytu: 2 cm 1.9 cm Wysokość: 3 cm 3 cm Masa: 0.12 kg 0.14 kg
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Zwilling Gourmet Nóż do Mięsa 200mm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.