Uwaga miłośnicy ryb! Wolisz jeść filety rybne czy całkowicie? Niezależnie od preferencji bezwzględnie Ci trzeba noża do filetowania, za pomocą którego z łatwością oddzielisz cenne filety od kości. Pracuj jak profesjonaliści i odważ się spróbować swej pierwszej ryby kompletnie, comber z dziczyzny lub pieczeni.
Nóż do filetowania z kolekcji ZWILLING Gourmet łączy w sobie postępową technikę i tradycję. Uwydatnia się smukłym, rozciągliwym ostrzem i ergonomiczną rękojeścią z tworzywa sztucznego z trzema nitami z laserowym logo ZWILLING na środkowym nitowaniu.
Nóż z ostrzem o długości 18 cm jest prosty w użyciu i stosowny nawet dla początkujących. Ostrze zostało skrupulatnie wykute z kawałka stali i dlatego doskonale pasuje do świetnego i szczególnie cienkiego usuwania filetów.
Ostrze FRIODUR jest ponadto utwardzane lodem w specjalnym procesie. Dzięki temu ostrze jest szczególnie wytrzymałe, rozciągliwe i niepodatne na korozję. Te właściwości są podstawą pierwszorzędnego cięcia i dokładnego ostrzenia noża.
Co ciekawe, nóż do filetowania nadaje się nie tylko do krojenia ryb. Może być stosowany na mnóstwo sposobów. Możesz go zastosować do usunięcia ścięgien lub skóry z mięsa. Jeśli chcesz filetować mięso, ryby i owoce, wybierz wysokiej jakości nóż do filetowania ZWILLING z linii Gourmet.
właściwości SZCZEGÓLNE Hartowane lodem ostrze FRIODUR® ze specjalnego stopu ZWILLING - dla niezwykle długiej żywotności ostrza i oporności na korozję użyteczny plastikowy uchwyt z trzema nitami z laserowo wyciętym logo ZWILLING® na środkowym nicie - dla niemęczącej i bezpiecznej pracy tworzono w Solingen wymiary Długość ostrza: 18 cm Długość uchwytu: 11 cm Szerokość uchwytu: 1.8 cm Wysokość: 2 cm Masa: 0.12 kg
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Zwilling gourmet nóż do filetowania 180mm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.