Nóż masarski producenta Tomgast to narzędzie zaprojektowane z myślą o wymagających użytkownikach w przetwórstwie mięsnym i gastronomii. Wykonany w Niemczech z wykorzystaniem najwyższej jakości stali chromowo-molibdenowej, łączy progresywne technologie i konwencjonalne ręczne wykończenie, gwarantując wyśmienitą produktywność oraz wytrzymałość.
właściwości produktu:
- Ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, hartowane do 56 HRC (+/- 1), zapewniające unikatową ostrość i oporność na korozję.
- Polerowana powierzchnia ostrza, upraszczająca utrzymanie higieny i zapewniająca łatwość ponownego ostrzenia.
- zakrzywione i wąskie ostrze, świetne do skrupulatnej obróbki mięsa.
- Rękojeść wyprodukowana z antypoślizgowego materiału TPE, zapewniająca pewny chwyt.
- przystosowana do kontaktu z żywnością, zgodnie z najwyższymi standardami higieny.
- Możliwość mycia w zmywarce, z rekomendacją mycia ręcznego w celu zachowania długookresowej ostrości ostrza.
Nóż masarski producenta Tomgast to genialne rozwiązanie dla rzeźników, kucharzy i innych profesjonalistów, którzy cenią sobie precyzję, odporność i ergonomię. Perfekcyjnie stanie na wysokości zadania przy porcjowaniu, trybowaniu oraz obróbce różnego rodzaju mięs, gwarantując najwyższą jakość pracy.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Nóż masarski, dł. 20 cm | tomgast t-2005-20. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.