Długość przewodu:1,09 m;Dominujący odcień pokrywy:kremowy;Gotowanie:nie;Smażenie:nie;Funkcje kulinarne:zagniatanie ciasta, ubijanie piany, mieszanie;Cięcie w kostkę:nie;Inne:funkcja delikatnego mieszania;Funkcje dopełniające:możliwość rozbudowy o przystawki;Formowanie ciastek:nie;Formowanie kebbe:nie;Formowanie makaronu:nie;Gotowanie indukcyjne:nie;Gotowanie na parze:nie;Krojenie na frytki:nie;Krojenie na plastry:nie;Krojenie w słupki:nie;Mielenie mięsa:nie;mieszanie:tak;mieszanie:nie;Przygotowywanie lodów:nie;Robienie kiełbasek:nie;Rozdrabnianie – siekanie:nie;Tarcie na wiórki:nie;Tarcie ziemniaków:nie;Ubijanie piany:tak;Wyciskanie soku – sokowirówka:nie;Wyciskanie soku z cytrusów:nie;Zagniatanie ciasta:tak;Gwarancja:60 miesięcy;informacje dopełniające:łatwy demontaż, możliwość mycia poszczególnych części w zmywarce;Interoperacyjność 3.1 - link do strony aplikacji:0;Interoperacyjność 3.2 - link do strony aplikacji:0;Interoperacyjność 5 - tekst 1:0;Interoperacyjność 9 - link do strony artykułu u producenta:0;Kolor obudowy:kremowy;ilość poziomów obrotów:11;Moc:375 W;Możliwość mycia wyposażenia w zmywarce:tak;Możliwość rozbudowy:tak;Podgrzewanie indukcyjne:nie;objętość kielicha:0 l;pojemność misy roboczej:5,6 l;Praca pulsacyjna:nie;Praca Turbo:nie;Przystawki:hak do zagniatania, mieszadło uniwersalne, trzepaczka;Przystawki:hak do zagniatania, trzepaczka, mieszadło uniwersalne;Regulacja obrotów:mechaniczna – skokowa;Regulacja obrotów:skokowa;Regulacja temperatury:nie;typ:robot planetarny;rozmiar wyświetlacza:0 ";seria:KitchenAid;linia:KitchenAid Artisan;Stylistyka Retro:tak;Wariantowanie - seria:KitcheAid 5KSM60SP;Wariantowanie wyposażenie:podstawowe;zastosowana waga:nie;efektywność misy (max):3,7 kg;Wykonanie korpusu:cynk;Wykonanie misy roboczej:stal nierdzewna;Pozostałe:instrukcja obsługi w języku polskim, misa robocza z pokrywą;Mieszadła:hak do zagniatania, mieszadło uniwersalne, trzepaczka...
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Artisan 5ksm60spxeac 375w. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.