Szpatuła do ciasta GS-4210 marki GLOBAL. Wąska, sprężysta szpatuła kątowa przeznaczona do dekorowania, przekładania i smarowania różnorodnego rodzaju wypieków. Nieprzeciętnie wygładza lukier, krem, czekoladę czy masę cukrową na babeczkach i tortach. Końcówka jest cienka i lekko zaostrzona, więc łatwo ją wsunąć pod najdelikatniejsze elementy dekoracji i kompletnie je przenieść. Została wyprofilowana w taki sposób, by kucharz nie dotykał palcami ciast ani blatu. Fakturowana rękojeść nie wyślizguje się z dłoni.
informacje technologiczne:
- Materiał – najwyższej jakości stal nierdzewna w wykończeniu satynowym
- Długość ostrza – 25 cm
- Szerokość ostrza – 3,5 cm
- Długośc całkowita - 43 cm
- Waga - 155 g.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Szpatuła do ciasta kątowa 25 cm | gs-4210. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.