seria Patisserie to odpowiedź na potrzeby najszczególniej wymagających kucharzy specjalizujących się w wypiekach ciast i słodkościach. Znaczny asortyment, różnorodne wielkości, obszerności i kształty, a w głównej mierze najwyższej jakości materiały, z których formy są wyprodukowane zapewniają nam, że pieczenie stanie się proste i przyjemne.
Wszystkie formy serii Patisserie tworzone są z najwyższej jakości bezpiecznej dla zdrowia cienkiej stali, która to pokryta jest z obu stron warstwą powierzchni nieprzywierającej patentu firmy Ballarini.
Powierzchnia ta pod nazwą CORTAN zezwala na pieczenie bez ryzyka przywierania ciast. Nie zawiera ona w sobie żadnych zgubnych dla zdrowia substancji a w szczególności PFOA, związków niklu czy także metali ciężkich.
Produkcja w Unii Europejskiej, we włoskiej fabryce Ballarini zapewnia, iż produkty Patisserie są bezpieczne dla zdrowia i spełniają wszelkie jakościowe normy. Forma instynktowne otwieranie z boku zezwalające na przystępne i produktywne wyjmowanie wypieków.
Występuje w dwóch konfiguracjach dna: konwencjonalne płaskie, i drugie ze stożkiem w środku zezwalającym na alternatywny wygląd wypieku. Dostępna jest w 3 podstawowych wymiarach: 24, 26 i 28 cm. Produkt nie pasuje do wykorzystania mistrzowskiego i przemysłowego.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Patisserie 26 cm 1ag750.26. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.