Najnowsza linia Ballarini Patisserie jest wspaniałym kuchennym rozwiązaniem dla poszukiwaczy elegancji, czystości oraz wytrzymałości. Włoska firma Ballarini zwiększyła swój asortyment o formy do pieczenia.
najróżniejsze kształty i pojemności form do pieczenia, a przy tym najwyższej jakości organiczne materiały użyte do ich wyprodukowania sprawią, że zagościsz w kuchni na dłużej!Ballarini to prawie 130 lat włoskiej tradycji!
Pomimo ciągłego rozwoju i licznych transformacji przeprowadzonych poprzez ten okres w firmie, wciąż z tą samą pasją i energią, tworzone są przemyślane i spójne produkty. Modyfikacje i postępowe technologie wprowadzane przez Ballarini mają przyczyniać się do udoskonalenia produkcji i pionierskiego wzornictwa.
producent nie zapomina jednak o korzeniach biznesu – ich produkty niezmiennie są stworzone we Włoszech i każdy może się poszczycić znakiem „Made in Italy". Kluczem dla działalności producenta Ballarini jest edukacja społeczeństwa w zakresie zdrowego odżywiania, gotowania oraz aktywnego stylu życia.
konsekwencją jest zastrzeżona technologia non-stickowych powierzchni licząca już ponad 50 lat, dzięki której przywieranie potraw do powierzchni odeszło w niepamięć. Włosi dokładają wszystkich starań,marka Ballarini kojarzyła się ekologią.
Wszystkie produkty są bezpieczne dla zdrowia, wolne od PFOA, metali ciężkich czy związków niklu. Atuty: - najróżniejsze wielkości i kształty form - 2 lata gwarancji - wyprodukowana we Włoszech z wysokiej jakości materiałów w fabryce posługującej się dokumentami UNI EN ISO 14001, które gwarantują najwyższy poziom standardów - wszystkie formy wytwarzane są z bezpiecznej dla zdrowia cienkiej stali, która została pokryta nieprzywierającą powierzchnią (w szczególności nie posiada PFOA, związków niklu czy również metali ciężkich) - lśnienie i wspaniała jakość - wprowadza styl do życia codziennego - warstwa uniemożliwiająca przywieraniu potraw - przystosowane do piekarnika- długość 25 cm.
Przed pierwszym zastosowaniem należy umyć naczynie pod bieżącą wodą przy pomocy płynu, skrupulatnie spłukać i wytrzeć do sucha. Następnie nanieść trochę oliwy spożywczej i natrzeć nią wewnętrzną powierzchnię, a także pozostawić do wyschnięcia.
Zaleca się powtarzanie cyklu co jakiś czas, w celu wydłużenia żywotności powierzchni. Naczynia myć tylko po ich pełnym wystudzeniu i nie wolno zalewać ich zimną wodą, gdy powierzchnia jest rozgrzana.
Nie należy pozostawiań naczyń na rozgrzanej powierzchni bez produktów i nie kroić potraw i nie uderzać ostrymi częściami po powłoce. Współpracujemy z oficjalnym dystrybutorem firmy Ballarini w Polsce.
kupując w naszym sklepie mają Państwo gwarancje zakupu oryginalnego artykułu. Dziękujemy za zaufanie. Nie musisz się na dodatek martwić dostawą. Dbamy o bezpieczne zapakowanie towaru. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - napisz albo zadzwoń!
tel. 660 56 57 58 e-mail: bok@kuchniapremium.pl
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Patisserie forma do wypieków chleba. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.