Filiżanka z linii Anna firmy RAK o pojemności 230 ml.
Anna - linia rodzaju Ivoris w ciepłym kolorze kości słoniowej. Linia tych linii to szlachetny, ciepły odcień bieli. Wysoka zawartość tlenku glinu zapewnia wytrzymałość i najwyższą jakość porcelany.
Porcelana RAK to nadzwyczajny wybór dla wszystkich profesjonalistów lubiących wysoką jakość, wytrzymałość i ponadczasową elegancję. Idealna gładkość glazury, specyficzny, naturalny odcień porcelany, a także wysoka wytrzymałość na wyszczerbienia to jej atrybuty typowe, które doceniło już wielu managerów hoteli i restauracji, a także szefów kuchni na całym świecie. Dodatkowo, do atutów porcelany RAK należy 5-letnia gwarancja na wyszczerbienia, którą niemało naczyń oraz minimum 10-letni okres produkcji dla wszystkich linii.
Porcelanę RAK znamionuje oporność na wysokie temperatury. Może być ona bezpiecznie użytkowana w piekarnikach w temperaturze do +300oC,a także w kuchenkach mikrofalowych. Użytkowanie w wysokich temperaturach nie ma wywiera wpływu na smak podgrzewanych potraw. Temperatura serwowanego posiłku utrzymuje się poprzez długi czas.
wyjątkowo gładka powierzchnia porcelany RAK w zasadniczym stopniu ułatwia jej mycie i czyszczenie. Dzięki zaimplementowaniu nowych jakości Twoja zastawa przez długi czas będzie sprawiała wrażenie nowej.
Dodatkowym atutem zastawy stołowej RAK jest jej szczególnie wysoka wytrzymałość na szok mechaniczny (5-letnia gwarancja na wyszczerbienia) i na szok cieplny (prosto z zamrażarki można ją włożyć do kuchenki mikrofalowej).
Gładka, pozbawiona porów struktura sprawia, że porcelana nie absorbuje zapachów, tłuszczu, a także bakterii, zapewniając maksimum higieny. Ponadto brak ołowiu w materiale porcelany czyni ją wysoce szlachetną i bezpieczną dla zdrowia.
Uwaga:
Filiżanki są sprzedawane wyłącznie w opakowaniach po 12 sztuk. Cena podana za sztukę. Przekazana objętość jest wartością całkowitą, nie użytkową.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Filiżanka anna - 230 ml | ancu23. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.